mainportal

در مجموعه با شهدا از شهادت بگوییم به معرفی شهدای فرهنگی از زبان خانواده ایشان می پردازیم.

در مجموعه با شهدا از شهادت بگوییم به معرفی شهدای فرهنگی از زبان خانواده ایشان می پردازیم.

شهید ناصر راهپیما فرزند غلامعباس از شهدای فرهنگی شهرستان لارستان می باشد که در تاریخ 23 تیرماه سال 61 در عملیات رمضان به درجه رفیع شهادت نائل آمد. در ادامه به معرفی شهید ناصر راهپیما  از زبان خانواده محترماشان می پردازیم.

 

مهمترین فضیلت های اخلاقی و رفتاری و عبادی شهید:

 

ایشان از لحاظ فردی، شخصی مصمم و همیشه خندان و آرام بودند و با اراده ای که داشتند موفق گردید در کنکور سراسری پذیرفته و وارد مرکز تربیت معلم شود تا از این طریق به مناطق محروم اطراف شهرستان خدمت کند.

 

 از نظر فضیلت های عبادی می توان به این اشاره کرد که هیچگاه نماز اول وقت را ترک نمی کرد و به ائمه و امام راحل عشق و علاقه وافر داشتند. از خصوصیات بارز اخلاقی و تربیت خانوادگی ایشان می توان به تشکیل جلسات دعای توسل و کمیل و نماز شب در روستای محل خدمت خود نیز اشاره کرد.

 

مهمترین وصیت و توصیه شهید در چه مواردی بوده است؟

 

همیشه و در همه حال در خط امام باشید، امام را یاری کنید و به فرموده های امام عمل کنید و برای ایشان در تمام احوال برای طول عمر و سلامتی دعا کنید.

 

بهترین خاطره از شهید والامقام :

 

مادر شهید: قبل از پیروزی انقلاب در جریان راهپیمائی ها و تظاهرات ها یک شب تا دیر وقت منتظر ناصر بودم تا به خانه برگردد و نگران بودم تا در را باز کردم فرزندم بدون کفش  و پاهای زخمی که غرق خون بود پشت در منزل نشسته و به خواب رفته بود گویا از دست ماموران ستم شاهی پابه فرار گذاشته بود وقتی از ایشان پرسیدم چرا در نزدی و پشت در مانده ای گفت: نمی خواستم شما را از خواب بیدار کنم.

 

توصیه شهید گرانقدر نسبت به امام و انقلاب و ولی فقیه:

 

پیروی از امام و عمل به دستورات ایشان، اعتقاد به ولایت فقیه، دعا برای سلامتی و طول عمر امام، مواظبت و پاسداری از انقلاب اسلامی ایران تا خون شهیدان انقلاب پایمال نشود.

 

میزان علاقه نسبت به ائمه اطهار:

 

ایشان علاقه ی فراوانی به ائمه اطهار داشتند و مجالس عزاداری و نوحه خوانی برای سید و سالار شهیدان ابا عبداله الحسین(ع) بر پا می داشتند.

 

رفتار شهید نسبت به پدر و مادر:

 

ایشان رفتار سرشار از مهر و محبت و احترام نسبت به پدر و مادر شان داشتند. هیچگاه با صدای بلند با پدر و مادر صحبت نمی کردند و آرامش و آسایش آنها را مقدم بر خود می دانستند.

 

الگوی شهید در زندگی چه کسی بود؟

 

ایشان از تمامی امامان و ائمه الگو گرفتند و خود را همیشه خادم امام حسین(ع) می خواندند.

 

موفقیت های شهید در چه زمینه هایی بوده است؟

 

ایشان از لحاظ علمی شغل مقدس معلمی را برگزیده و در این راستا از معلمین ممتاز محسوب می شدند به گونه ای که دانش آموزان در زمان تدریس با ایشان بسیار راحت بودند، در زمینه ورزشی نیز فوتبالیست خوبی بودند، در زمینه های فرهنگی و هنری نیز فعالیت داشتند در زمینه هنری نیز بسیار علاقه مند به هنر عکاسی بودند.

 

نحوه حضور شهید در مسجد چگونه بود؟

 

شهیدبزرگوار با مسجد رابطه ی تنگاتنگی داشت به گونه ای که هر گاه با او کاری داشتیم به مسجد می رفتیم، در تمام برنامه های دینی و مذهبی، فرهنگی و ورزشی شرکت فعال داشت و هیچ گاه از هیچ کاری برای کمک به مسجد دریغ نمی کردند.

 

نحوه همکاری شهید با بسیج چگونه بود؟

 

ایشان همکاری و شرکت و فعالیت در بسیج را اولویت کارهای خود قرار داده بودند، ایشان از طریق عضویت در بسیج رهسپار جبهه شدند و به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

 

با توجه به اینکه شهدا زنده اند و ناظر بر اعمال ما هستند آیا خاطره ای در این زمینه دارید؟

 

چند روز پس از فوت خاله شهید، خاله شهید به خواب یکی از آشنایان می آید، از او می پرسد آنجا جایت چگونه است؟ خوب یا بد، خاله شهید پاسخ می دهد اوائل نه ولی جوانی آمد و باعث شفاعت من شد پرسیدم: آن جوان که بود پاسخ داد: فرزند خواهرم، ناصر.

 

چگونه از خون شهدا پاسداری کنیم؟

 

با پیروی و اطاعت از دستورات ولایت فقیه، پاسداری از انقلاب اسلامی، پاسداری از دین مبین اسلام، حفظ حجاب، امر به معروف ونهی از منکر.

 

تهیه و تنظیم: محسن شهرآشوب از فرهنگیان شهرستان لارستان

افزودن دیدگاه جدید

About text formats

Restricted HTML

  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
CAPTCHA
اگر شما یک بازدید کننده انسانی هستید و یک ربات نیستید به چالش و آزمون زیر پاسخ دهید.